Accessoires & onderdelen

Naast het ruime assortiment kwalitatieve fietsen hebben we ook een heleboel trendy fietsaccessoires en fietsonderdelen in onze winkel. Op zoek naar een originele fietstas, fietsbanden, sportvoeding of fietslichten? Wij hebben het allemaal. Kom een kijkje nemen in onze winkel om ons uitgebreid gamma te ontdekken.

Fietstassen en -manden

Dankzij het ruime aanbod merken vind je bij Fietsen Catrysse zeker een fietstas naar uw goesting.

Merken: Basil, New Looks, Willex, Dandell, Agu, Ortlieb.

Onderhoudsproducten

Bij Fietsen Catrysse herstellen we met plezier jouw fiets. Sleutel je zelf graag wat aan je fiets? Dan hebben we voor jou een ruim aanbod onderhoudsproducten. We geven je graag raad bij de keuze van product.

Merken onderhoudsproducten: Morgan Blue, Cyclon, Brunox.

Fietszitjes en -karren

Ga je graag fietsen met de kinderen, maar zijn ze nog te klein om zelf lang te fietsen? Dan is een fietszitje of fietskar de ideale oplossing.

Merken fietskarren en -zitjes: Hamax & Pollisport

Fietsbanden

Een goede fietsband is belangrijk. Daarom hebben we ook voor elk type fiets de juiste band. Afhankelijk van de omstandigheden waarin je zou fietsen, geven we jou advies bij de keuze van jouw fietsband.

Merken fietsbanden: Michelin, Continental, BBB, Schwalbe, Vredestein, Vittoria.

Fietssloten

Een goed fietsslot is onmisbaar wanneer je gaat fietsen. Sluit je fiets altijd goed, zodat je diefstal vermijdt. Zo kan je op jouw gemak tijdens of na je fietstocht iets gaan drinken.

Merken fietssloten: Axa, Abus, Citadel, BBB.

Sportvoeding

De juiste sportvoeding op het juiste moment. Daar draait het om bij sporters. Voor, tijdens of na het sporten neem je best de juiste sportvoeding. Bij Fietsen Catrysse hebben we dan ook voor elk type rit en elk type inspanning, de juiste voeding voor jou.

Merken sportvoeding: W.Cup, 3Action.

Fietslichten

Wanneer het donker wordt zijn fietslichten onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent in het verkeer. Je kan kiezen uit een ruim aanbod voor- en achterlichten.

Merken fietslichten: BBB, Knog, Aim, Axa, ikzilight.

Fietszadels

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw fiets als het gaat over comfort. Ieder fietszadel is anders. Net zoals ieders voorkeur. Vraag ons naar het verschil tussen een gelzadel, koerszadel of andere. We helpen je graag verder.

Merken fietszadels: Selle Royal, Cycletech, Terry, Sporttourer, Selle Italia, San Marco, BBB, Brooks.

Fietsrekken

Als fietsliefhebber zoek je graag eens andere oorden op om een fietstocht te maken. Een groot gemak om jouw fiets dan te vervoeren is een fietsrek. 

Merken fietsrekken:Yakima

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x