Elektrische fiets

Voor wie hulp nodig heeft bij het fietsen, verkopen we de elektrische fiets of de fiets met ondersteuning. De elektrische fiets is niet alleen hip maar blijkt een regelrechte hype:  de verkoop van elektrisch ondersteunde fietsen is een groot succes, zowel voor jong als oud.

Motor werkt zelfstandig

De elektrische fiets heeft geen motor die zelfstandig werkt. Alleen als je energie levert (dus trapt), levert de motor ook energie. De motor wordt gevoed vanuit een batterijpakket dat in het frame is weggewerkt. De motor in de achternaaf drijft het achterwiel met extra kracht aan. Dat voelt als een duwtje in de rug en zorgt ervoor dat fietsen onder alle omstandigheden prettig blijft. De mate van trapondersteuning kan je zelf kiezen.

Van 25 tot 45 km/u

Elektrische fietsen zijn geschikt voor woon-werkverkeer of om jouw fietsplezier wat langer te rekken. Er zijn elektrische fietsen tot 25 km/u, maar je kan ook kiezen voor een high speed e-bike (tot 45 km/u), een elektrische mountainbike of elektrische vouwfiets. Wij verkopen enkel merken waarvan de systemen gekend en stabiel zijn. Zoals Koga, Flyer, Norta, , Riese & Müller en Swyff. Veel uitleg is leuk, maar maak gewoon eens een testritje! Wij zetten direct een fiets voor je klaar en dan kan je de innovatie zelf ervaren.

Meer weten? Kom eens langs in de winkel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x