Over ons

Fietsherstelling

Fietsen Catrysse beschikt over een ruim herstelatelier voor het herstel en onderhoud van je fiets. Bekwaamheid en flexibiliteit zijn troef en je wordt steeds zo snel mogelijk geholpen.
In onze toonzaal (de grootste in de streek) is er steeds een ruim aanbod aan fietsen.

Heb je pech? Bij Fietsen Catrysse herstellen we vakkundig je fiets. Ook voor uitgebreide en deskundige informatie over de fietsen ben je in onze winkel steeds welkom.

Fietsverkoop

Bij de aankoop van onze fietsen wordt gestreefd naar een perfecte mix van prijs, kwaliteit en design met een scherp oog voor veiligheid. Je kan bij ons terecht voor de betere fiets.

Naast stadsfietsen verkopen we ook sportieve fietsen, racefietsen, mountainbikes, tandems, elektrische fietsen en kinderfietsen.
Fietskledij (ook voor dames), schoenen, overschoenen, helmen, regenkledij, fietsondergoed, handschoenen, zonnebrillen, onderhoudsproducten voor de fiets, … kortom alles vind je bij Fietsen Catrysse.


Fietsen wordt pas heerlijk als je je tweewieler naar eigen goeddunken kunt uitrusten met passende onderdelen. In onze winkel vind je alle fietsaccessoires zoals barends, stuurlint, drinkbushouders, fietscomputers, hartslagmeters, boekentasrekken, kinderzitjes, sloten, kaartlezers, … We hebben tevens een uitgebreid gamma fietstassen- en manden en zadel- en stuurtassen. Wil je de fiets meenemen met de auto: bij ons zijn autorekken te verkrijgen van Yakima.

BBB Concept Store

Voor wie graag zelf aan zijn fiets sleutelt: in onze winkel kan je naast het volledige gamma van BBB ook een uitgebreid gamma Shimano en Sram vinden. Voor elke fiets hebben we ook de gepaste binnen- en/of buitenband, de gewenste verlichting en de juiste onderdelen.

Fietsverhuring

Bij Fietsen Catrysse kan je ook terecht voor het huren van fietsen. Wij beschikken over degelijke, kwalitatieve dames- en herenfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, tandems en kinderzitjes.

Historiek

De liefde van Bernard voor de fietsen begon in 1986. Toen is Bernard Catrysse met zijn eigen fietsenzaak begonnen in de Kaaskerkestraat 48A te Diksmuide. Een oude garage werd omgetoverd tot een fietsenwinkeltje: Fietsen Catrysse.

Vijf jaar later, in december 1991, verhuisde de winkel naar een gloednieuw gebouw met een veel grotere showruimte in de Kaaskerkestraat 56, waar Fietsen Catrysse nog steeds gevestigd is.
In de loop der jaren was Fietsen Catrysse uit zijn voegen getreden en werden nieuwe plannen gesmeden. In 2005 werden de uitbreidingswerkenvan de winkel gestart. Momenteel word je verwelkomd in een nog grotere en vernieuwde toonzaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x